|   | 
  • KAYSERİ TİCARET ODASI SEÇİMLERİ BAŞLADI


    KAYSERİ TİCARET ODASI SEÇİMLERİ BAŞLADI
    Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilen seçimlere oy kullanmak için çok sayıda Kayseri Ticaret üyesi geldi.

     Nuh Mehmet Delikan, Ömer Gülsoy, Hüseyin Tekin ve Mahmut Hiçyılmaz olmak üzere dört başkan adayının yer aldığı seçimlerde 40 meslek komitesine bağlı 9 bin 325 üye oy kullanacak. Adaylardan Gülsoy'un kırmızı, Hiçyılmaz'ın mavi, Delikan'ın beyaz, Tekin?in ise sarı pusulalarla yer aldığı seçimlerin akşam saatlerinde sonuçlanması bekleniyor. Seçimler sırasında konuşan Ömer Gülsoy, ?Güzel bir atmosfer var. Katılım gayet iyi. Kayseri?de son yıllarda hiç böyle bir katılım olmamıştı. Buraya gelen arkadaşlar hür iradeleri ile oylarını kullanıyorlar. Sonuçlar, akşam üzeri saat 17.30?dan sonra belli olabilecek. İnşallah hayırlısı olur? diye konuştu.
    Nuh Mehmet Delikan ise, ?Seçim süreci bitti. Arkadaşlarımız oylarını kullanıyor. Seçimin önce Kayseri şehrimize ardından da ticaret erbaplarına hayırlara vesile getirmesini diliyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.