|   | 
  • KAYSERİ VALİSİ İKİNCİ SIRADA


    KAYSERİ VALİSİ İKİNCİ SIRADA
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye?de sosyal medyayı en fazla kullanan valiler arasında ikinci sırada yer alıyor. 41.317 takipçi sayısıyla 79 ilin valisini geride bırakan Düzgün, son bir haftada takipçi sayısını yaklaşık 15 bin kişi artırdı.

     

     Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye?de sosyal medyayı en fazla kullanan valiler arasında ikinci sırada yer alıyor. 41.317 takipçi sayısıyla 79 ilin valisini geride bırakan Düzgün, son bir haftada takipçi sayısını yaklaşık 15 bin kişi artırdı.

    Çağın vazgeçilmezi haline gelen sosyal medya kullanımı her geçen gün giderek yaygınlaşırken devlet adamlarının, siyasilerin ve ünlülerin bu alandaki aktifliği dikkat çekiyor.

    Öncesinde televizyon, radyo ve gazeteler ön plandayken şimdilerde sosyal medya yoğun bir ilgi görüyor. Bütün dünyada olup biten aklınıza gelen her şeyin paylaşıldığı bu mecrayı özellikle Türkiye'nin önde gelen devlet adamları, siyasetçiler, valiler, ünlüler ve milyonlarca vatandaş kullanıyor.

     Özellikle valiler, şehirlerindeki doğal, kültürel ve turistik mekanları sosyal medya üzerinden tanıtırken, aynı zamanda görev yaptıkları illerdeki gelişmeleri, katıldıkları programları, sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerini de paylaşarak takipçilerinin anlık bilgilenmesini sağlıyor.

    Türkiye?de sosyal medyayı en aktif şekilde kullanan valiler arasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ikinci sırada yer alıyor.

     41.317 takipçi sayısıyla 79 ilin valisini geride bırakan Düzgün, son bir haftada takipçi sayısını yaklaşık 15 bin kişi artırdı.

    Özellikle geçtiğimiz günlerde kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle okulların tatil edilmesini twitter hesabından duyuran Düzgün, takipçi sayısını arttırdığı gibi sosyal medyanın verimli kullanıldığı zaman ne kadar faydalı olduğunu da göstermiş oldu.

    Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde kar yağışı ve soğuk havanın etkisini artırmasıyla birlikte ertesi gün okulları tatil etme kararı alan Düzgün, bu kararı sosyal medyada paylaşarak anında milyonlarca kişinin bilgilenmesini sağlayarak sabah saatlerinde yaşanacak olumsuzluğun önüne geçmiş oldu.

    Valiler sıralamasında İstanbul Valisi Vasip Şahin 285.168 takipçi sayısıyla ilk sırada, Kayseri Valisi Orhan Düzgün 41.317 takipçi sayısıyla ikinci ve Bursa Valisi Münir Karaoğlu 39.743 takipçi sayısıyla üçüncü sırada yer alıyor. 

    Antalya Valiliği - 19.830

    Sakarya Valiliği - Hüseyin Avni ÇOŞ- 17.447

    Erzurum Valiliği ? Ahmet ALTIPARMAK ? 16.271

    Ankara Valiliği ? 14.257

    Bolu Valiliği ? Ahmet ZAHTEROĞULLARI ? 12.129

    Adana Valisi ? Mustafa BÜYÜK ? 7.398

    Hatay Valiliği ? Ercan TOPACA ? 6.721

    İzmir Valiliği ? Mustafa TOPRAK ? 5.350

    Şanlıurfa Valiliği ? İzzettin KÜÇÜK ? 4.920

    Gaziantep Valiliği ? Erdal ATA ? 4.800

    Mersin Valiliği ? Özdemir ÇAKACAK ? 2.552

    Konya Valiliği ? Muammer EROL ? 2.008



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.