|   | 
  • KAYSERİ YAĞIŞLI VE SERİN HAVANIN ETKİSİ ALTINA GİRİYOR


    KAYSERİ YAĞIŞLI VE SERİN HAVANIN ETKİSİ ALTINA GİRİYOR
    Kayseri?nin yarından itibaren yağışlı ve serin bir havanın etkisi altına gireceği bildirildi. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada Kayseri?nin yarından itibaren yağışlı ve nispeten serin bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yağışlı hava sisteminin bir hafta boyunca, özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde olmak üzere sağanak yağışlara neden olması bekleniyor.

     Yaklaşık iki haftadır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının yarından itibaren azalarak mevsim normalleri civarına ve yer yer birkaç derece altına düşmesi tahmin ediliyor.
    Yapılan yazılı açıklamada yetkililer, yağışlar sebebiyle oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğine yönelik uyarılarda bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.