|   | 
  • KAYSERİLİ ESNAFTAN İLGİNÇ YÖNTEM


    KAYSERİLİ ESNAFTAN İLGİNÇ YÖNTEM
    Kayseri'de, bir pide istasyonu tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her Cuma günleri iftar öncesi dükkan önünde semazen gösterisi yapılıyor.

      
    İstasyon Caddesi'nde bulunan Pide İstasyonu isimli dükkan tarafından Ramazan ayı nedeniyle Cuma günleri iftardan önce semazen gösterisi yapılıyor. Semazen gösterisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Düzenledikleri etkinlik hakkında bilgi veren pide işletmecisi Mehmet Ünlü, "İşyerimizi 21 Mart taqrihinde açtık. Ramazan ayı nedeniyle de geleneksel olarak semazen gösterisini her Cuma günü yapmak istiyoruz. Amacımız burada insanların dini inançlarından kaynaklanan bir gösteriyi sadece Konya?da değil de burada da görebileceklerini düşünerek yapmayı planladık" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.