|   | 
  • KAYSERİLİ VATANDAŞLAR POLİSTEN MEMNUN


    KAYSERİLİ VATANDAŞLAR POLİSTEN MEMNUN
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü?nün verdiği hizmetten memnun olan vatandaşlar, memnuniyetlerini attıkları e-posta ile de bildirdi.

     Kayseri Emniyet Müdürlüğü?nün internet sitesinde, verilen hizmetlerden memnun olan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirme imkanı buldu.
    Polisin kendilerine ilgi ve alaka göstermesinden dolayı ve işlemlerinin kısa sürede yapılmasından memnun olan vatandaşlardan bazılarının yolladıkları e-postalar şu şekilde:
    ?Ben Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğünde görev yapmaktayım. 13.06.2013 tarihinde başvurduğum Pasaport işleminde görevli tüm polis ve sivil memurlara özellikle hususi pasaport işlemine bakan memurlara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. 2 gün içinde pasaport adresime geldi.?
    Şükriye Koç, ?Özellikle müracaat sırasında yardımcı olan Polis Bekir'e teşekkür ederim.?
    Recep Kenç, ?Sizleri çok seviyoruz ve her zaman yanınızdayız Allah sizi başımızından eksik etmesin iyiki varsınız. hep destek tam destek.?
    İbrahim Yılgör, ?Size on gün kadar önce bir mail göndererek gecekondu önleme bölgesi yolu üzerinde bulunan ve yazları bir süre kaldığımız bağımızdaki evimize birilerinin zarar verdiklerini belirtmiş ve yardımlarınızı istirham etmiştim.
    Bunun üzerine arkadaşlarınızın gelerek ellerinden gelen fedakarlıkları, hatta fazlasını, yaptıklarını, komşumuza telefon numarası vererek bir daha olursa kendisine haber verilmesini ve derhal geleceğini söylemiş. Biz de burada sizlerin sayesinde böylece çok mutlu olduk, sevindik. Sizlere bu bakımdan ve her türlü hizmet ve yardımlarınız bakımından çok minnettarız. Biz şunun bilincindeyiz ki bizler sizlerin sayesinde rahat ediyoruz. Çok teşekkür eder saygılarımı arzederim efendim.?
    Çetin Doğan, ?Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak, Engelli Araç Park Yerine hakkı olmadan park edenlere karşı yapmış olduğunuz takip ve yaptığınız işlemler ile gösterdiğiniz hassasiyete 39 senedir tekerlekli iskemle ile yaşayan bir felçli olarak size ve şahsınıza konu ile ilgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve güzel günler dileklerimle.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.