|   | 
  • KAYSERİNİN MUTLU MİNİK TEMALARI


    KAYSERİNİN MUTLU MİNİK TEMALARI
    TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği, Hikmet Madazlı Anaokulu'nu ziyaret etti.

     Vakıf gönüllülerinden emekli İngilizce öğretmeni Mukaddes Duman, ''Ziyaret sırasında miniklere gözlem kutuları, hafıza oyun kartı, Meşe Ağacı Arkadaşım Olur musun kitabı, gönüllü kartları ve rozetlerini verdik. Miniklerimizin çevreye duyarlılıkları bizleri son derece mutlu etti. Öğretmenleri gözetiminde okul bahçesinde bitki ve böcekleri yakından tanımaları için gözlem kutularını kullanarak güzel bir gün geçirdik'' dedi.
    Hikmet Madazlı Anaokulu Şirinler sınıfı öğretmeni Hülya Yakar da ''Minik TEMA eğitim programına dahil olmanın verdiği avantajları yaşıyoruz. Vakfın gönderdiği eğitim materyallerini öğrencilerimizin kullanmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimiz adına emeklerinden dolayı TEMA Vakfı temsilcilerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.