|   | 
  • Kayserispor'da zorlu viraj


    Kayserispor'da zorlu viraj
    Kayserispor, ligde iki kez imza attığı deplasman galibiyetlerine bir yenisini de bugün Antalyaspor karşısında almak istiyor.

     
    Spor Toto Süper Lig'de alt sıralar ile tüm bağlarını koparıp güzel günler görmek isteyen Kayserispor, Antalya deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Bu maç öncesinde Kayserispor 9 puanla 15. sırada yer alırken, Antalyaspor 14 puanla 11. sırada bulunuyor.

    Geçtiğimiz haftadan bu yana futbolcularını motive eden Tolunay Kafkas, "Bizim olmazsa olmaz maçlarımızdan birisi. Ligdeki konumumuzu doğrudan ilgilendirecek, ilerleyen haftlardaki planlarımızı etkileyecek kritik bir karşılaşma. İyi hazırlandığımız bu maçı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

    Öte yandan Kayserispor'da kaleci Hakan Arıkan dışından eksik oyuncu bulunmuyor. Saat 14:00'de başlayacak karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.