|   | 
  • Kayserispor maç saatini bekliyor


    Kayserispor maç saatini bekliyor
    Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış mücadelesinde Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

     
    Kayserispor lige verilen aranın ardından bugün 4. haftanın kapanış mücadelesinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

    Kayseri Kadir Has Stadın'nda oynanacak mücadele saat 21:00'de başlayacak ve mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Sezona 1 galibiyet 2 beraberlikle başlayan Kayserispor'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 

    Konuk ekip Trabzonspor'da ise tam 6 eksik oyuncu bulunuyor. Okay Yokuşlu, Bosingwa, Bourceanu, Deniz Yılmaz, Musa Nizam ve Sefa Yılmaz bu önemli karşılaşmada görev alamayacaklar.

    Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu Trabzonspor'u yenerek, ligde üst üste ikinci galibiyeti almak istekdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

    "Artık tüm hazırlıkları tamamladık ve maç saatini bekliyoruz. Bu sezon taraftarlarımızla ilk kez buluşuyoruz. Önceliğimiz maçın dostça geçmesi. Trabzonspor'u mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetimiz almak istiyoruz." 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.