|   | 
  • Kemal Özdeş: “Keyif veren Kasımpaşa’yı geri getirmek istiyoruz”


    Kemal Özdeş: “Keyif veren Kasımpaşa’yı geri getirmek istiyoruz”
    Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Trabzonspor maçının ardından, bugün büyük bir camiaya karşı iyi bir sonuç elde ettiklerini söyleyerek, “Geçmiş dönemlerde oynadığımız ofansif ve keyif veren Kasımpaşa’yı geri getirmek istiyoruz” dedi.

    Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Bugün kazandığımız için mutluyuz. 3 haftadır maç oynamıyorduk. Trabzonspor karşısında ofansif bir futbol sergilemek istedik. Nitekim sahaya çıktığımız kadro da bunun göstergesiydi. Maçın başında topa sahip olmada başarılı, ataklarımızı gole çevirmekte ise ilk pozisyonlarda zorlandık. Çalıştıklarımızın hepsini sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda rakibin risk alacağını tahmin ettik. Bu bölümde atak oynamaya devam edip, savunmada da tedbirli olmaya çalıştık. Maçın belli bölümlerinde istediğimiz futbolu sahaya yansıtabildik. Fakat bazı dakikalarda da ritimsiz bir performans sergilediğimizi kabul etmek gerekiyor. Trabzonspor camiası büyük bir camia. Böyle bir rakibe karşı iyi bir maç çıkardık diyebiliriz. Kulüp olarak yukarılara bakmak, üst sıralara oynamak istiyoruz. Geçmiş dönemlerde oynadığımız ofansif ve keyif veren Kasımpaşa’yı geri getirmek en büyük hedefimiz” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.