|   | 
  • KESOB'DAN KTB BAŞKANI ŞABAN ÜNLÜ?YE ZİYARET


    KESOB'DAN KTB BAŞKANI ŞABAN ÜNLÜ?YE ZİYARET
    Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB), 3. dönem Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığına seçilen Şaban Ünlü?yü makamında ziyaret etti.

     Kayseri Ticaret Borsası ziyaretinde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, ?Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Kayseri Ticaret Borsası ile hep iyi ilişkilerimiz oldu. Her türlü etkinlikte bulunuyorsunuz. Özellikle Ahilik Haftasında düzenlenen programımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şehir bizim, ülke bizim. Herkes bir yerde görev alacak. Dolayısıyla da gerçekten Ticaret Borsasını arkadaşlarınızla birlikte çok güzel bir şekilde yapıyorsunuz. Bu açıdan sizlere başarılar diliyoruz. Yeni bir seçim dönemi geçirdiniz. Bu seçim çok başarılı da oldu. Cenabı Allah
    mahcup etmesin? diye konuştu.
    Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü ise, ?Allah bizleri utandırmasın. 3. dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını devraldık. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Kayseri için ne gerekiyorsa her şeyin arkasındayız. Hepimiz Kayseri için varız. Bu nedenle ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.