|   | 
  • KİMSE YOK MU SOMALİ FAALİYETLERİNİ SERGİYLE ANLATTI


    KİMSE YOK MU SOMALİ FAALİYETLERİNİ SERGİYLE ANLATTI
    Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, Somali?de yaptığı faaliyetleri fotoğraf sergisi ile anlattı. Kayseri Park Alışveriş Merkezi?ndeki serginin açılışını Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Haskaraman ve yönetim kurulu üyeleri yaptı.

     Sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Abdurrahman Haskaraman, ''Kimse Yok Mu Derneği olarak 75 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Halen bu ülkelerde, yetim projeleri, su kuyusu projeleri ve katarakt ameliyatı projelerinin devam ediyor. Sergiyi açmamızdaki amaç o bölge halkının çektiği sıkıntıyı bir nebzede olsa bizim vatandaşlarımıza aktarabilmek ve duyarlılık hissini uyandırmak.? dedi. 

    Haskaraman, sergideki fotoğrafları Kimse Yok Mu gönüllülerinden, Mehmet Ortaköylüoğlu, Mustafa Enes Haskaraman, Esat Oral beylerin çekimlerinden temin ettiklerini söyledi. Haskaraman, serginin ciddi bir çalışma sonrasında ortaya çıktığını, vatandaşlarında Somali sergisine büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. 

    Kimse Yok Mu Kayseri Şubesi olarak yoğun bir tempoda çalışma yaptıklarını anlatan Abdurrahman Haskaraman, yüklendikleri misyonun farkında olduklarını belirterek, yapılan bağışların ihtiyaç sahiplilerine en kısa surede ulaştırdıklarını dile getirdi. Haskaraman, ?Kimse Yok Mu Şubesi olarak nerede bir ihtiyaç sahibi varsa orada olduk. Kayseri halkının bu faaliyetlerde bize güven ve teveccüh gösterdi. Onlara teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.