|   | 
  • KOCASİNAN BELEDİYESİ YENİ ATÖLYELER YAPTIRACAK!


    KOCASİNAN BELEDİYESİ YENİ ATÖLYELER YAPTIRACAK!
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölye yapımı için 20 Şubat'ta ihale düzenleyeceklerini bildirdi.

     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölye yapımı için 20 Şubat'ta ihale düzenleyeceklerini bildirdi.

    Yıldız, yaptığı açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki atölyenin konut ve sanayi sitesi arasında kaldığını, iş makinelerinin insanlara sıkıntı verebileceğini göz önüne alarak, taşınmasını kararlaştırdıklarını kaydetti.

    Taşınma hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Yıldız, şu bilgileri verdi:

    "Taşıyacağımız atölyenin yerini yeniden planlayıp, ürettiğimiz parselleri sattık. Kuracağımız yeni atölyenin yerini de belirledik. 20 Şubat Çarşamba günü saat 14.30'da Toplantı Salonu'nda yeni atölyenin yapım işi için ihale düzenleyeceğiz. Yeni atölye, Oruç Reis Mahallesi'nde Mobilya Kent ile Karpuzatan Pastırma-Sucuk Üretim Tesisleri arasında 38 bin metrekare alana kurulacak. Projelerimiz, planlarımız hazır. Atölye binası, kaporta-kaynak-boyahane, ambar, hangar, yıkama-yağlama, personel sosyal tesisleri, kapalı garaj ve bahçe duvarı yapımı için 20 Şubat'ta ihale düzenleyeceğiz. İhaleyi kazanacak firma 180 günde yeni atölyemizi kuracak."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.