|   | 
  • KOCASİNAN'DAN AĞAÇLARA BAHAR BAKIMI


    KOCASİNAN'DAN AĞAÇLARA BAHAR BAKIMI
    (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, park ve yeşil alanların kalitesini daha da artırmak için parklardaki ağaçların bahar bakımlarını yaptıklarını söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, ağaçların sağlıklı biçimde büyüyüp gelişmesi için yaz, kış öncesinde, bahar başlangıcında bakım, budama ve ilaçlamasının aksatılmadan yapıldığını belirterek, ?Park, yeşil alanlarımızdaki ağaçların bahar bakımlarını yapmaya başladık. Ağaç bakımı dikiminden daha önemlidir. Sürgün temizleme, taç verme, gençleştirme, budama, dip ve estetik bakımlarını özenle yapıyoruz. Kurumuş ve ömrünü tamamlamış ağaçları da sökerek yerine yeni fidanlar dikiyoruz. Parklarımız, 2013 ilkbaharında daha genç ve gür bir görünümle uyanacak " dedi.
    Yeşil alan, ağaçlandırma ve parklara verilen önemin herkes tarafından takdirle karşılandığının altını çizen Başkan Bekir Yıldız,?Ağaç ve yeşil alan şehirlerin gelişmişlik ölçüsüyle doğru orantılıdır. Hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için yeşil alan miktarının artırılması mevcudun da korunması için yoğun gayret sarfediyoruz. Buralar 7?den 70?e herkesin faydalanabileceği kaliteli mekanlar olsun diye ağacımıza, çimenimize, çiçeğimize mevsimine göre bakımlarını özenle yapıyoruz? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.