|   | 
  • KOCASİNAN, İSTİKBAL'İN GENÇLERİNDEN MEMNUN


    KOCASİNAN, İSTİKBAL'İN GENÇLERİNDEN MEMNUN
    (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, geleceğin yöneticileri öğrencilerin belediye hizmetlerini araştırmasının, sorgulamasının çalışmalarına olumlu katkılar sağladığını söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, son dönemlerdeki belediyelerin başarılı hizmetlerinin eğitim müfredatındaki yerel yönetimler konusuna ilgiyi artırdığının altını çizerek," Öğretmen ve öğrencilerin bilgiyi kaynağından edinmek, çalışmaları yerinde görmek amacıyla belediye ziyaretlerine önem veriyor. Belediyeler olarak öğrencilerimizin bu ziyaretlerinden keyif alıyoruz. Kimi zaman da biz okullara gidip belediyecilik faaliyetlerini anlatıyoruz. Öğrencilerin yerel yönetimlere ilgi göstermesi geleceğimiz adına bizi memnun ediyor, çalışanlarımıza şevk veriyor. Öğrencilere belediye çalışmalarını anlatıyor ve sorularına cevap veriyoruz" dedi.
    Kocasinan Belediyesi'nin bu haftaki misafirleri Özel İstikbal İlköğretim Okulu 4A-B-C sınıfı öğrencileri oldu. Öğrenciler yerel yönetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Belediye çalışmaları hakkında minik misafirlere bilgiler verildi. Başkan, meclis ve encümen seçimleri bizzat öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Minik öğrenciler daha çok belediye gelirleriyle kağıt, cam, metal plastik atıkların geri dönüşümüyle ilgili çalışmaları sordu. Minik öğrenciler toplumun temel taşı ailenin kurulmasıyla ilgili hukuki ilk adım nikah törenine de izleyici olarak katıldı. Evlenen genç çifte alkışlarıyla moral veren minik öğrenciler 'ayağına bas' diyerek damat ve gelini de uyardı. Kocasinan Belediyesi yetkilileri de öğrencilere kitap, görsel doküman ve prestij kitap cd'leri hediye etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.