|   | 
  • KOCASINAN MECLİSİ SEÇİMİNİ YAPTI


    KOCASINAN MECLİSİ SEÇİMİNİ YAPTI
    (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, meclis içi seçimlerin yapıldığını belirterek yeni üyelerin görevlerine başladığını söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, resmi görevlerin geçici olduğunu, huzuru bozacak işle karşılaşmadan görevi tamamlamanın sevindirici olduğunun altını çizerek,?Neticede bu görevler hepimiz için gelip geçicidir. Her ayrılışta dikkat ettiğim çalıştığım bir şey var: Gönül lekesi, kırgınlık olmasın? dedi.
    ilk toplantıya katılan yeni Encümen üyeleri Filiz Ertürk, Mustafa Usta ve Mehmet Özdemir'e çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bekir Yıldız, ?Encümen üyeleri her yıl nisan ayı olağan toplantısında bir yıl için seçilir, bir yıl boyunca da her hafta Encümen toplantılarına katılarak milletin iradesini temsil eder. Görevi biten arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah kolaylık versin, yenilere de hayırlı olsun, kolay gelsin? şeklinde konuştu.
    Eski üyeler Çiğdem Yağcıoğlu, Mehmet Büyükbaş ve Metin Mermerkaya da veda konuşmasında,?Gerçekten güzel bir tecrübe oldu. Belediyemizde kararların nasıl hassasiyetle verildiğini gördük. Verdiğiniz ödevlerden kütüphanemizi zenginleştirirken biz de kendimizi geliştirdik. Bekir Ağabey diyorlardı, ağabeylik vasfınızın nerden geldiğini öğrendik? şeklinde duygularını ifade etti.
    Başkan Bekir Yıldız günün anısına Eski Encümen üyeleri Çiğdem Yağcıoğlu, Mehmet Büyükbaş ve Metin Mermerkaya'ya teşekkür plaketi verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.