|   | 
  • KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ'A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR


    KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ'A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
    Kayseri Ticaret Odası (KTO), 11 Mayıs 2013 günü yapılan seçimin ardından tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

     Seçimlerin ardından Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı görevini üstlenen Mahmut Hiçyılmaz?ı tebrik etmek isteyen meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Oda'ya gelerek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletiyorlar.
    28-29 Mayıs tarihlerinde Oda'ya gelerek, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz?a hayırlı olsun dileklerini sunan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSGEB Müdürü Erdal Çınar, Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kimse Yok Mu Derneği Başkanı Abdurrahman Haskaraman?a teşekkür eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde de işbirliği içinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını, ortak hedeflerinin Kayseri?nin kalkınması olduğunu kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.