|   | 
  • Maçın ardından teknik adamların değerlendirmeleri


    Maçın ardından teknik adamların değerlendirmeleri
    Suat Altın İnşaat Kayseri Eciyesspor - Medicana Sivasspor maçının ardından teknik adamlar maçı değerlendirdi.

     
    Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, 3-2 mağlup oldukları Sivasspor maçı sonrası, "Kelimenin tam anlamıyla çok yazık oldu? dedi.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, ?Kelimenin tam anlamıyla çok yazık oldu. Kendi takımımızın performansı olarak çok iyi oyun ortaya koyduk. 2-0 önde oyduğumuz müsabakada, önde olmanın stresini kaldıramadık. Tüm oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Maalesef ligin bu anında çok önemli olan maçı iki dakika içinde kaybetmek bizim için üzücü oldu? diye konuştu.

    Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise lig programından yakınarak, "Diğer takımlar çeyrek finalden 4 gün sonra maç oynarken, ben iki günde bir maç oynuyorum. Bu kadar programsız bir sezon olamaz. Bırakın bari oyuncularımız dinlensin. 4 oyuncumu kaybettim, iki oyuncum sezonu kapattı. Maçı değerlendirecek olursam geçen haftanın bir telafisi gibi oldu. Bugün biz kazandık. Ligde bu tür sonuçlar olabiliyor. Futbolun güzelliği bu. Bugün skor olarak iyi ancak oyun olarak beklediğimiz temponun altında müsabaka oldu. Biz daha tempolu oynaması gereken bir takımız." ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.