|   | 
  • MAHMUT HİÇYILMAZ YENİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ


    MAHMUT HİÇYILMAZ YENİ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
    Kayseri Ticaret Odası Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, göreve geldiklerinde, ticaretin can damarı olan çarşı ve esnaf sitelerini canlandıracak uygulamaları hayata geçireceklerini söyledi.

     11 Mayıs?ta yapılacak olan Kayseri Ticaret Odası Seçimleri?ne yönelik çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, dün Yeni Sanayi?deki esnafı ziyaret ederek, projelerini anlattı. Bölgedeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnafla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Hiçyılmaz, ?eski sanayi ve yeni sanayi bölgelerimiz, Kayseri ticaretinin can damarlarından biridir. Bununla birlikte, diğer esnaf sitelerimiz ve çarşılarımız, Kayseri ekonomisinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Buna rağmen geleneksel ticaret merkezlerimiz, her geçen gün müşteri kaybetmektedir. Göreve geldiğimizde, bu merkezlerin canlandırılması için projelerimizi hayata geçireceğiz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.