|   | 
  • Mehmet Topuz'dan Kayserispor Açıklaması!


    Mehmet Topuz'dan Kayserispor Açıklaması!
    Kayserispor?un bu sezon başarısız olarak bir alt lige düşmesinden ötürü büyük bir üzüntü duyduğunu belirten Mehmet Topuz, daha önce de yaptığı açıklamasında Fenerbahçe?den ayrılması durumunda Kaysersipor?a dönmeyi hedeflediğini söylemişti

    Mehmet Topuz, gelecek sezon eğer ki Fenerbahçe ile yola devam etmemesi halinde memleketine dönmeyi planlıyor. Yıldız oyuncu, "Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum. Ancak benim ilk yuvam Kayserispor. Kayserispor'un ligden düşmesine son derece üzüldüm. İnşallah en kısa sürede Süper Lig'e dönüş yapar. Oraya bir gün mutlaka döneceğim. Bunun zamanı belli değil. Ama döndüğümde hangi ligde oldukları açıkçası beni çok ilgilendirmiyor.3.ligde bile olsa Kayserispor benim yuvamdır.Süper ligde başka bir takımda oynamaktansa 2.ligde bile olsa yuvama dönmeyi tercih ederim" yorumunda bulundu.

    kayserisporfan.org



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.