|   | 
  • MEMDUH BÜYÜK KILIÇ: HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ


    MEMDUH BÜYÜK KILIÇ: HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
    Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de belediyeler olarak bir ilke ve güzelliğe imza attıklarını ve bu şehirde yıllardır kaldırımlarında el arabası, dükkan önü mal satış tezgahı ile yollarında at arabalarının olmadığını söyledi.

     Yaya yollarına büyük önem verdiklerini ve kaldırım ile yaya yollarını inşa ederken çocuk arabası ile engeliler için özel geçişler inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, büyük çalışmalar ve paralar harcayarak inşa edilen yaya yollarının yayalara özel tahsis edildiğini belirtti. Büyükkılıç, Kayseri ilinde at arabalarının tarih olduğunu bu çalışmanın birçok belediye tarafından örnek alındığını ancak uygulamanın zorluklarını yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Melikgazi Belediyesi çarşı içerisinde, şehir merkezinde, ana cadde ve sokaklarda el arabasında satışa izin vermiyoruz. Aynı şekilde hiçbir at arabasına izin vermiyoruz. Şehrimizde at arabası tarih oldu. Çünkü bu şehrin temizliği, güzelliği için vergi gelirleri ile yatırım yapıyoruz. Hizmete dönüşen vergiler ile halkımıza eziyet, kirlilik, çevre kokusu, trafik kargaşası gibi olumsuzlukları yaşatmayız. Şehrimizin kaldırımları yayalara özeldir. El arabalarınca işgal edilmemiştir. Dükkan önlerinde satış tezgahları ile yaya yürüyüşüne engel olunmamaktadır. Bu güzelliği bozdurmayız. Bu nedeni ile el aralarına anında el konulmaktadır."

    Başkan Büyükkılıç, Melikgazililerin halk ve çevre sağlığını önemsediklerini, huzur ve güvenli ulaşım için her türlü çalışmanın yerine getirileceğini sözlerine ekledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.