|   | 
  • MEMORIAL HASTANESİ ÇALIŞANLARI STRES ATTI


    MEMORIAL HASTANESİ ÇALIŞANLARI STRES ATTI
    Memorial Hastanesi çalışanları bowling turnuvasında kıyasıya yarıştılar.

     Memorial Sağlık Grup?u tarafından düzenlenen bowlıng turnuvasında Memorial Kayseri Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu takımlar Forum Kayseri AVM?de kıyasıya yarıştı. 120 kişinin 30 takımla katıldığı turnuvaya hastanenin tüm birimleri yoğun ilgi gösterdi. Turnuva sonucunda, bay skor birincisi Fatih Polat olurken, bayan skor birincisi de Uzman Dr. Burçin Kınaş oldu. Turnuva sonunda İlk üç sırayı paylaşan takımlar, kupa ve sürpriz ödülleri Memorial Kayseri Hastanesi Medikal Direktörü Dr. Levent Atay?ın elinden aldılar.
    Memorial Kayseri Hastanesi Medikal Direktörü Dr. Levent Atay turnuva öncesinde yaptığı açıklamada, ?Tüm çalışanlarımız ile birlikte böyle bir turnuva düzenlemek istedik. turnuva ile hastane personellerimiz bir araya geldi ve stres attı. Bu turnuvayı her yıl düzenlemeyi düşünüyoruz? ifadelerinde bulundu.
    Hastane personelleri de turnuvayı düzenleyenlere teşekkürlerini sundu ve turnuvada doyasıya eğlendiklerini ifade söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.