|   | 
  • MİLLETVEKİLLERİNDEN İŞ ADAMLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


    MİLLETVEKİLLERİNDEN İŞ ADAMLARINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
    AK Parti Kayseri milletvekilleri, 1.Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Mimarsinan OSB'de işletmelerinde yanan fabrika sahiplerini ziyaret etti.

     AK Parti Kayseri milletvekilleri, 1. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (Osb) ve Mimarsinan Osb'de işletmelerinde yanan fabrika sahiplerini ziyaret etti. Milletvekilleri, iş adamlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yangınlarla ilgili bilgi aldı.

    AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, iş adamlarının ülke için üretim yaparak, istihdama, ihracata katkı sağladıklarını ifade ederek, "Allah başka dert vermesin. Serbest Bölge olsun, 1. Osb'deki fabrikalar olsun, buraların tapuları sizlerin olsa da buralar bizim de fabrikalarımız. Devletimiz ve milletimiz adına sizlere müteşekkiriz. Bu tür afetler zaman zaman başımıza geliyor. Tedbir almak her zaman için önemli. Ama ufak bir ihmal çok büyük kayıplara sebebiyet veriyor. Çalışanlarımızı bilgilendirmek ve fiziki manada tedbir almak önemli diye düşünüyorum. Rabbim, bundan sonra ne size ne de başka fabrikalara bu tür afetler göstermez diye temenni ediyorum." dedi.

    AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de bu tür afetlerle bir daha karşılaşılmaması dileğinde bulunarak, "Bu zor günlerinizde herkesin yanınızda olması güzel bir olay. Kısa bir süre içerisinde yeniden üretime geçmeniz de önemli bir konuydu. Onu da başarmışsınız. Burada istihdam ederek, geçinen bir sürü aile var. İleride çok daha iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum." şeklinde konuştu. Milletvekilleri, işletmenin yanan bölümlerini gezerek bilgi aldı.

    Ayrıca, Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden milletvekilleri, burada kısa bir bilgi alarak, yangın atlatan fabrika sahiplerini ziyaret etti. Açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, işletme sahiplerinin çok büyük bir yangın tehlikesi atlattığını belirtti. Karayel, şunları söyledi: "Çok şükür ki can kaybı yok. Can kaybının olmamsı hem işletme sahipleri hem de bizim açımızdan memnun edici bir konu. Sanayi kesimlerinde her zaman için böyle büyük yangınlar olabiliyor. Anlaşılıyor ki bu tür yerlerde, daha çok teknik donanımlar lazım. Özellikle itfaiye teşkilatımızın, bu bölgelere yakın yerlerde konuşlanmış olması, bu tip yangınların önlenmesi ya da en az hasarla atlatılması bakımından önemli. Büyükşehir Belediyesi, buralarda bir itfaiye çavuşluğu oluşturarak, bu noktaları da giderecek. Çok büyük geçmiş olsun, inşallah böyle durumlar bir daha yaşanmaz."

    Milletvekilleri, son olarak Mimarsinan Osb'de yapımı devan eden camiyi ziyaret etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.