|   | 
  • MİSAFİR ÖĞRENCİLER RAMAZAN İAŞESİ DAĞITTI


    MİSAFİR ÖĞRENCİLER RAMAZAN İAŞESİ DAĞITTI
    Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca kabul edilen gençlik değişim projesi kapsamında Litvanya ve Bulgaristan?dan Kayseri?ye gelen 28 genç ramazan iaşesi dağıttı.

     Projenin içeriğinde yer alan köyde sosyal yardımlaşma ve imece faaliyetini yerine getirmek amacıyla yabancı öğrenciler Talas'ın Kuruköprü köyünde Köy muhtarlığının tespit ittiği ihtiyaç sahibi ailelere ramazan ayı öncesi erzak dağıtımı yaptı. Gelen yabancı gençler başlarına eşarp takıp ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti ve tedarik edilen gıda paketlerini teslim etti.
    Gelen Litvanyalı gençlerden grup lideri Tomas Zareckij yaptıkları işten çok zevk aldıklarını insanların ihtiyaçlarını gidermeye aracı olmanın kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi. Türk Kültüründeki sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya hayran kaldığını belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.