|   | 
  • MONDİ İŞÇİLERİNDEN TOPLU KAN BAĞIŞI


    MONDİ İŞÇİLERİNDEN TOPLU KAN BAĞIŞI
    Boydak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Mondi Mobilya?da çalışan Öz Ağaç İş Sendikası üyesi yüzlerce işçi kan bağışında bulundu.

     Mondi Fabrikası?nda kurulan stantlarda 2 gün boyunca kan bağışı yapıldı. Kan bağışı için işçilerin yoğun ilgi göstermesinin kendilerini oldukça sevindirdiğini söyleyen Öz Ağaç İş Kayseri 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak, ?Sendika olarak Kayseri?nin sosyal ve yaşamsal alanlarındaki sıkıntılara çözüm bulmak adına adımlar atıyoruz. Kan bağışı da bu adımlardan birisi. İnsan için ikamesi olmayan tek şey kan. Kanın insan hayatı için önemini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden işçilerimiz kan bağışında oldukça duyarlı davrandılar.? dedi. 

    Boydak Holding yönetiminin her konuda olduğu gibi kan bağışı konusunda da işçilerine gerekli destek ve esnekliği gösterdiğini söyleyen Kıyak, ? Sendikamıza üye olan işçi arkadaşlarımızın kan bağışı gibi gerçekten çok önemli bir konuda gösterdikleri duyarlılık bizleri çok sevindirdi. Bu tür bağışları başka işyerlerimizdeki arkadaşlarla da devam edeceğiz. Üreterek şehrimize verdiğimiz destek gibi kan bağışı gibi insan hayatı için çok önemli konularda da her zaman halkımıza hizmete devam edeceğiz.? diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.