|   | 
  • MÜEBBET HAPİS CEZASINI BOZAN RAPOR


    MÜEBBET HAPİS CEZASINI BOZAN RAPOR
    (İHA) - Kayseri?de, 2010 yılında annesinin boğazını keserek öldüren Mahmut K. hakkında verilen karar, Adana Adli Tıp Kurumu'nun sanığın ruh sağlığının bozulduğu, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun ise bozulmadığı yönünde rapor vermesi nedeniyle bozuldu.

     Adli Tıp Yüksek İhtisas Kurumu'nun Mahmut K. için ruh sağlığının bozulmadığını belirtmesi üzerine yeniden yargılanan sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 
    1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görülen davaya tutuklu sanık Mahmut K. telekonferans yöntemi ile katıldı. Son sözleri sorulan Mahmut K., ?Ben şu anda rahatsızım, kimseyle konuşamıyorum. Bu nedenle tahliyemi talep ediyorum. Bilinçli hiçbir şey yapmadım. Çok pişmanım. Ben tedavi olmak istiyorum yoksa canıma kıymayı düşünüyorum. Babamdan da benimle ilgilenmesini istiyorum? diye konuştu.
    Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonrasında Mahmut K.?yi annesi İkramiye K.?yi öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, ardından da mahkemedeki iyi hali göz önüne alınarak müebbet hapis cezasına çarptırdı.
    Mimarsinan Mahallesi Zamantı Sokak'ta ikamet eden 49 yaşındaki İkramiye K., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı askerden yeni gelen 22 yaşındaki oğlu Mahmut K. tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.