|   | 
  • MÜFTÜLÜK KURAN KURSU DÜZENLEYECEK


    MÜFTÜLÜK KURAN KURSU DÜZENLEYECEK
    Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil düzenlediği toplantıda, 24 Haziran?da başlayacak olan Kuran kursu ile ilgili bilgi verdi.

     Müftülük makamında açıklama yapan Müftü Ali Maraşlıgil, öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen Kuran kursunun kayıtlarının bugün başladığını bildirdi. Kuran kursunun 24 Haziran?da başlayacağını ifade eden Maraşlıgil, 3 kur halinde verilecek kursun 23 Ağustos?ta sona ereceğini söyledi.
    Maraşlıgil, ?Dersler, mahalli şartlar ile öğretici ve öğrenci durumları dikkate alınarak belirlenecek. İhtiyaç halinde aynı kurs veya camide tekli ya da ikili ders sistemi uygulanabilecektir. Kurs süresince Kuran-ı Kerim, ibadet, itikat, siyer ve ahlak konuları işlenecektir? diye konuştu.
    Maraşlıgil, ?Diyanet İşleri Başkanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yaz kurslarına katılanlara yönelik spor etkinlikleri düzenlenmesi üzere imzalanan protokol çerçevesinde, 7-18 yaş aralığındaki gençlere basketbol, güreş, masa tenisi, badminton, teakvondo, judo, wushu, karate gibi spor dallarında her ilin imkanları ölçüsünde kurslar düzenlenecektir. Yaz kursları programında görev alacak bütün görevlilerimize başarılar, programa katılan yavrularımıza da muvaffakiyetler dilerim? açıklamasında bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.