|   | 
  • Müslüman Ülkeler İçin ?Ümmet Konvoyu? Düzenlendi


    Müslüman Ülkeler İçin ?Ümmet Konvoyu? Düzenlendi
    Kayseri?de gönüllü kişiler tarafından, Müslüman ülkelerde yaşanan zulümleri protesto etmek için ümmet konvoyu düzenlendi.Dünya Ticaret Merkezi önünde toplanan yaklaşık 50 araçlık konvoy üzerine Filistin, Mısır ve Doğu Türkistan...

    Kayseri?de gönüllü kişiler tarafından, Müslüman ülkelerde yaşanan zulümleri protesto etmek için ümmet konvoyu düzenlendi.
    Dünya Ticaret Merkezi önünde toplanan yaklaşık 50 araçlık konvoy üzerine Filistin, Mısır ve Doğu Türkistan bayrakları asan gönüllü vatandaşlar, İslam ülkelerinde yaşanan zulümlerin son bulmasını istedi. Burada grup adına basın açıklaması düzenleyen Erdal Ergenç, konvoy hakkında bilgiler verdi. Ergenç, ?Bugün gerçekleştireceğimiz bu ümmet konvoyu etkinliği şuanda, geçmişte ve bütün gelecekte yeryüzünün her neresinde bir mazlum var ise onlara adanmıştır. Bu etkinliği şimdi Gazze?de, Suriye?de ve bütün Müslüman ülkelerinde devam etmekte olan zulümler ve işkenceler nedeniyle mazlum durumda olan tüm insanlık için ve hala insancıl duyguların yeryüzünde yok olmadığını göstermek için düzenledik? dedi.
    Ergenç ayrıca, ?Müminler olarak yeryüzündeki tüm sınırları yok sayıyor, öncelikle zihinlerimize çizdiğimiz sınırları kaldırmayı tüm Müslümanlar olarak kendimize borç sayıyoruz? diye konuştu.
    İkindi namazının kılınmasının ardından yola çıkan konvoy, şehir merkezi dolaştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.