|   | 
  • NUH NACİ YAZGAN KAMPÜSÜNE BİN FİDAN DİKİLDİ


    NUH NACİ YAZGAN KAMPÜSÜNE BİN FİDAN DİKİLDİ
    Nuh Naci Yazgan Üniversitesi kampusüne Kayseri Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve Genç Tema tarafından bin fidan dikildi.

     NNY Üniversitesi kampusünde düzenlenen fidan dikim törenine NNY Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 750 fidan çam ve 250 fidan çınar kampus alanına dikildi ve alanın ağaçlandırılması sağlandı.
    Fidan dikim öncesinde bir açıklama yapan NNY Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, ?Ormanlar tabiatın dengesidir. Oksijen tabiatın kalbidir, akciğeridir. Eğer bir bölgenin verimli topraklara, yaşanılabilir bir alana ve iyi bir iklime sahip olmasını istiyorsak mutlaka ağaç dikmeliyiz. Bugün hem öğrencilerimiz hem öğretim elemanlarımız hem de TEMA ile birlikte üniversitemizde ağaç dikildi. Ben vermiş oldukları destekten dolayı Kadın Girişimciler Kurulu?na huzurlarınızda teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.
    KTO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Feride Bilgi ise, ?Bizim amacımız geleceğin girişimcilerine şu anda ki kadın girişimciler rol model olmaktadır. Onlara vizyonlarını geliştirmek adına yol göstermek, bunun yanında en önemsediğimiz konu da tema ve doğadır. Bu amaçla da buradayız. Eğer bir fidan dikebilirsek. O bizi çok mutlu ediyor. Bu tür görevlerde yer almak istiyoruz? diye konuştu.
    NNY Genç TEMA Kulübü Başkanı Elif Yağmur Topaktaş da, ?Okulumuzda ağaçlandırma çalışması çok hızlı devam etmekte ve büyük bir gayret içinde doğaya karşı olan düşüncülerimiz gerçekleştirmekteyiz. Biz Genç TEMA olarak doğa ile olan birlikteliğimizi devam ettirmek istiyoruz? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.