|   | 
  • ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ POLİSTEN ALDI


    ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ POLİSTEN ALDI
    Kayseri?de karnelerini polis ağabey ve ablalarının elinden alan öğrenciler, ekmek arası sucuk yedi, müzik eşliğinde eğlendi.

     Bugün ilk ve orta dereceli okullarda 2012 ? 2013 eğitim öğretim yılının son günü. Karnelerini alan öğrenciler, 3 ay sürecek yaz tatiline girdi. Kayseri Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu?nda da karne töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından organize edilen törende, çocuklar polis ağabey ve ablalarıyla eğlendi. Öğrenciler Türk ve yabancı müzik eşliğinde bol bol oynadı. 

        Karne törenine katılan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, törende kendisinin de çocukluğuna gittiğini belirterek karne alan bütün öğrencileri başarılı ilan ettiğini söyledi. Bu karnenin altında çok ciddi emek ve gayretin bulunduğunu kaydeden Aydın, ?Bunda özellikle annelerin, öğretmenlerin, okul idarecileri ve milli eğitim teşkilatının çok değerli emekleri var. Karneler yalnızca çocukların değil, anne ve babalarımızın da karnesi.? dedi. Çocuklardan, tatilde bol bol oynamaları ve anne babalarına yardımcı olmalarını isteyen Aydın, ?En önemli bir şey daha yapacağız, kitap okuyacağız. En az 5-10 kitap okuyacağız. Okul açıldığında herkes okuduğu kitapları söyleyecek ve onları ödüllendireceğiz.? şeklinde konuştu. Emniyet Müdürü Aydın, kitap okuyacaklarına dair çocuklardan ve davetlilerden söz aldı. 

        Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş da insanın ömrü boyunca çok sayıda arkadaşlık kurduğunu ancak ilkokul arkadaşlığının hiç unutulmadığını söyledi. Karnenin mutlak başarı ya da başarısızlık olmadığını ifade eden Sivritaş, ?Karne sadece bir değerlendirmedir.? diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Aydın, Sivritaş ve diğer protokol ile polis memurları tarafından çocuklara karneleri dağıtıldı. Karne alan öğrencilere daha sonra ekmek arası sucuk ikram edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.