|   | 
  • Öğrenciler Tarihi, Tarihi Mekanda Öğrenecekler


    Öğrenciler Tarihi, Tarihi Mekanda Öğrenecekler
    Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Geçmişim Geleceğim? projesi ile öğrenciler tarihi geçmişi, tarihi mekanda öğrenecek.

    İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Geçmişim Geleceğim? projesinin başlangıcı Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi?nde start aldı.
    Proje hakkında açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, ?Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, yeni bir proje başlattık. İlkini bu gün burada gerçekleştiriyoruz. Atatürk Anadolu Lisesi ile Geçmişim Geleceğim projesinin startını vermiş oluyoruz. Bizim bu projeden beklentimiz veya amacımız, orta öğretim ve lisedeki bütün öğrencilerimizin ilimizdeki tarihi mekanları tanıması, buralarda etkinlik yapması ve buraların yaşatılan ve yaşanılan mekanlar olduğunun farkına varmasıdır. Bizim ecdadımızın, bizim ceddimizin yapmış olduğu insani faaliyetler ve eğitim faaliyetleri ile ilgili ne varsa öğrencilerin bunun farkına varmalarını istiyoruz? diye konuştu.
    Yılmaz, ?Tarihi açıdan önemli bir mekan olan burayı son zamanlarda hizmete açan Büyükşehir belediyesine de ayrıca teşekkür ediyoruz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.