|   | 
  • Olaya Giden Polis Ekibine Saldırı: 2 Polis Yaralı


    Olaya Giden Polis Ekibine Saldırı: 2 Polis Yaralı
    Kayseri'de bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekibi saldırıya uğradı. Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, polis araçlarında maddi hasar meydana geldi.

    Edinilen bilgiye göre, TOKİ Demokrasi Mahallesi'nde iddiaya göre okul çıkışlarında öğrencileri rahatsız eden Ozan D., Yusuf Y. ve Arif. Y.'yi vatandaşlar polisi arayarak ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis memurları Cihangir K. ve Fazıl K., burada Ozan D., Yusuf Y. ve Arif Y.'nin saldırısına uğradı. Saldırıda, polis memuru Fazıl K.'nın ayağı kırılırken, polis memuru Cihangir Y'nin de eli kesildi. Ozan D., Yusuf Y. ve Arif Y., olay yerine gelen diğer polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan polis memurları Cihangir K. ve Fazıl K. Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.