|   | 
  • Onlar Öldürür, Biz Yaşatırız


    Onlar Öldürür, Biz Yaşatırız
    Niğde'de düzenlenen saldırıda güvenlik güçlerinin karşı ateş açması sonucu yaralanan teröristin tedavisi sürüyor.

    Yaralı teröristin tedavisi Niğde Devlet Hastanesi'nde sürerken, Niğde Devlet Hastanesi acil servisi önünde toplanan ve çoğunluğu gençlerden oluşan yaklaşık 400 kişilik grup sloganlar atarak hastaneye girmeye çalıştı. Hastanenin acil servis kapısı önünde barikat oluşturan polis ekipleri, hastaneye girmeye çalışan kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. "Burası Niğde, buradan çıkış yok" sloganı atan grup güçlükle sakinleştirildi.



    Niğde?deki saldırının ardından, Suriye uyruklu olduğu ileri sürülen yaralı teröristin Devlet Hastanesi?ne getirildiğini gören öfkeli kalabalık linç girişiminde bulundu.

    Niğde?de meydana gelen saldırıda güvenlik güçlerinin karşı ateşinde yaralananterörist, 112 ambulansı ile Niğde Devlet Hastanesi?ne getirildi. Olayı haber alıp hastane önüne gelen öfkeli kalabalık, ambulanstan indirilmeye çalışılan yaralı teröristi linç etmeye çalıştı. Öfkeli kalabalık, güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin biber gazıyla müdahale etmesi üzerine dağıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.