|   | 
  • Otobüs Terminali’nde kızını vuran baba tutuklandı


    Otobüs Terminali’nde kızını vuran baba tutuklandı
    Osmaniye Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde baba ile kızı arasında çıkan tartışmada kızını tüfekle vurarak yaralayan baba tutuklandı.

    Olay, dün öğle saatlerinde terminal peronlarında meydana geldi. Mustafa Boztekin (64), tartıştığı kızı Nilgün Kıtay’ı (31) yanında getirdiği tüfekle bacağından vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada vatandaşlar Boztekin’i darp etti.
    Yaralı Kıtay, sağlık ekiplerince Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen genç kadının tedavisinin sürdüğü belirtildi.Gözaltına alınan Mustafa Boztekin’in, ifadesinde kızının boşanmasının ardından uyuşturucu ticaretine başladığını öne sürerek sık sık tartıştıklarını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Boztekin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.