|   | 
  • Otogar'da Bayram Yoğunluğu Şehirlere Göre Değişiyor


    Otogar'da Bayram Yoğunluğu Şehirlere Göre Değişiyor
    Kayseri?de, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehirlerarası otobüslerde doluluk oranları illere göre değişiyor.

     Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar otobüs biletlerini alarak, rezervasyon yaptırmaya başladı. Otobüslerdeki doluluk oranı da illere göre değişiyor. Otobüs işletmecisi Kenan Aslan, ?Şuanda ayın 10?u ile 20?si arası tüm araçlarımız dolu. Ek araçlar çıkardık, onlarda dolmak üzere. Genellikle İzmir, İstanbul, Karadeniz bölgesine yoğunluk var. Bayramda tatile gidecek olan vatandaşlarımız biran önce biletlerini temin etsinler? dedi.
    Otobüs işletmecisi Kemal Binboğa ise, ?Eski doluluk oranı kalmadı. Eskiden yolcu potansiyeli çoktu. Şimdi çoğu kişi artık arabayla tatile gidiyor. Belli günler doluluk oranı var ama eski potansiyel kalmadı. Eskiden yolcu 1 hafta öncesinden yer bulamazdı. Şimdi yer sorunu yok. Ekim ayının 11 - 12 ve 13?ü dolu. Onun dışında gördüğünüz gibi terminal boş. Özellikle İstanbul ve Ankara otobüslerinde bir yoğunluk var? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.