|   | 
  • Özgür Özel: Seferberlik ilan ediyorum


    Özgür Özel: Seferberlik ilan ediyorum
    CHP'nin 38. Olağan Kurultayı, “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda toplandı. Kurultay’da iki tur yapılan seçimlerin ardından 8. CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel:
     
    Bir teşekkürü kolay kolay siyaset sahnesinde görülmeyen ama bu süreçte bütün geçmişteki pratiklerinin aksine yanımda olan, beni yetiştiren anneme, babama, kardeşime, sevgili eşim Didem’e, biricik kızım İpek’e ve Özel, Okay ve Menemenlioğlu ailelerine yürekten teşekkür ediyorum. İlk okul öğretmenimden yatılı okuldaki öğretmenlerime kadar beni yetiştiren tüm öğretmenlerime, bugün beni burada yalnız bırakmayan Bornova Anadolu Lisesi mezunu arkadaşlarıma ve elbette böylesi bir gecede, gecenin bu saatinde bu büyük onuru benimle birlikte yaşayan tüm delegelerimize, tüm CHP’lilere yürekten teşekkür ediyorum.
     
     
    Umut içindeyiz. Bu zor süreçte, bu salondan dışarıya hiçbir kırgınlık çıkarmayacağıma kendi adıma söz veriyorum. Benim süreç boyunca ve bugün istemeden kırdıklarım olduysa affola.
     
     
    Grubumuz pazartesi sabahından itibaren Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki mücadelesine, büyük bir enerjiyle ve tek yumruk olarak devam edecek. Bizler de hep birlikte beş ay sonraki çok önemli yerel seçim sürecine odaklanacağız.
     
     
    Buradan bir buçuk milyon üyemize diyorum ki: Biz Cumhuriyetin 100. yılında yaşadığımız büyük üzüntüyü telafi etmek, yüzleri güldürmek, ikinci yüzyıla zaferle girmek için örgütümüzde yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum.
     
     
    Bir de benim bir sözüm var. Sayın başkanın da emeğinin çok olduğu Hatay… Hatay’a gittiğimde siyaset konuşmadım. Dedim ki: Mazbatamı alacağım, ilk ziyareti Hatay’a yapacağım. Hatay’ı ve deprem bölgesini sürekli gündemde tutacağım. Devamında ertesi ziyaretin, ikinci memleketim Osmaniye’ye olacak. Söz verdim Osmaniye, geliyorum.
     
     
    Bundan sonra hep beraber büyük zaferler yaşayacağız. Bugün burada zafer CHP’den bir adayın değildir. Bir ekibin değildir. Bir yarışmanın sonunda kazanılan bir zafer değildir. Bugünkü zaferin galibi bütün CHP’lilerdir. Biz bütün Türkiye’ye ve dünyaya parti içi demokrasiyi, çoklu yarışı, CHP’de genel başkanın demokratik seçimlerle değişebileceğini her birlikte gösterdik.
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.