|   | 
  • ÖZHASEKİ'YE SEVGİ SELİ


    ÖZHASEKİ'YE SEVGİ SELİ
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, her gittiği yerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Törenlerden inceleme gezilerine, sohbet toplantılarından esnaf ziyaretlerine kadar birçok vesile ile halkın içinde yer alan Başkan Özhaseki, başta çocuklar olmak üzere kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla sohbet edip gönüllerini alıyor.

     Son olarak da Beyazşehir-İldem ve Üniversite-Talas hattındaki raylı sistem çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özhaseki, yine vatandaşların ilgi odağı oldu. İncelemeler sırasında Beyazşehir ve Talas sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özhaseki, vatandaşlarla ayaküstü sohbet ederken etrafını saran çocuklarla da yakından ilgilendi.
    İsteyen herkesle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özhaseki, çocuklara Kayserispor forması hediye etmeyi de ihmal etmedi.
    Başkan Özhaseki'yi semtlerinde görmekten büyük memnuniyet duyan vatandaşlar ise raylı sistem çalışmaları hakkında birinci ağızdan bilgi alma fırsatı yakaladı.
    Mahalle sakinlerinin bazıları da evlerinin balkonlarından Başkan Özhaseki'ye sevgi gösterisinde bulundu.
    SICACIK GÖZLEME İKRAMI
    İncelemeler sırasında bahçede gözleme pişiren hanımların yanına uğrayarak selam veren Başkan Özhaseki'ye hanımlar da sıcak gözleme ikram etti.
    Başkan Özhaseki'nin 2. ve 3. etap raylı sistem çalışmaları inceleme gezisi, renkli görüntülerle son buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.