|   | 
  • PINARBAŞI, SARIZ VE TOMARZA İLÇELERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ


    PINARBAŞI, SARIZ VE TOMARZA İLÇELERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.?den yapılan açıklamada, Pınarbaşı, Sarız ve Tomarza ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

     Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.den yapılan açıklamada Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 11. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü`ne bağlı Pınarbaşı Trafo Merkezinde devam eden tevsiyat nedeniyle 06 Temmuz 2013 Cumartesi günü bazı yerleşim birimlerine 4 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.
    Buna göre 06 Temmuz 2013 Cumartesi günü 05.00 - 09.00 saatleri arasında; Pınarbaşı ve Sarız ilçe merkezi, belde ve köylerine, Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu Kasabası ve civarındaki köylere enerji verilemeyecek.
    Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı belirtildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.