|   | 
  • Projeleri Başarılı Bulunan 30 Çiftçi Traktörle Ödüllendirildi


    Projeleri Başarılı Bulunan 30 Çiftçi Traktörle Ödüllendirildi
    Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nca projeleri başarılı bulunan 30 çiftçi, düzenlenen törenle traktörlerini teslim aldı.

     Aksaray'da, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından projeleri başarılı bulunan 30 çiftçiye, traktörleri düzenlenen törenle teslim edildi.

    TKDK Aksaray Koordinatörü Selim Biçen, düzenlenen teslim töreninde, 9. çağrı döneminde projeleri başarılı bulunan üreticilere traktörlerini teslim etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

    Çiftçilerden 9. ve 10. çağrı dönemlerinde toplamda 71 proje aldıklarını ifade eden Biçen, "Aksaraylı yatırımcı arkadaşlarımıza yol göstermek için devlet memuru mantığıyla değil, onları babası, arkadaşı, kardeşi gibi hareket ettik. İzin ve ruhsat işlemlerine bile birlikte gittik" dedi.

    Başvuru sayılarında önemli bir artış olduğunu anlatan anlatan Biçen, "Traktörlerini teslim alacak arkadaşlarımız bize inanarak proje getirdiler ve masrafa girdiler. Onlar bu yolun öncüleri oldu. Yolumuzu açtılar. Bize olan güvenleri nedeniyle arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum" diye konuştu.

    Daha sonra projeleri başarılı bulunan 30 üreticiye, traktörleri protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

    Törene, Aksaray Vali Yardımcısı Kubilay Ant, AK Parti Aksaray Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve çiftçiler katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.