|   | 
  • PTT KAYSERİ BAŞMÜDÜRLÜĞÜ BANKACILIK İŞLEMLERİNDE BİRİNCİ OLDU


    PTT KAYSERİ BAŞMÜDÜRLÜĞÜ BANKACILIK İŞLEMLERİNDE BİRİNCİ OLDU
    PTT Kayseri Başmüdürlüğü bankacılık işlem adedinde en fazla artışı sağlayarak Türkiye genelindeki değerlendirmede birinci oldu.

     Kayseri PTT Başmüdürü İhsan Afşin, yaptığı bilgilendirme toplantısında, Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel olarak yükselen şehirlerinden biri olan Kayseri'de hizmet vermenin bilinciyle şehrin trendine uygun PTT hizmetleri sunmanın gayreti içinde olduklarını açıkladı. 560 personelli ile seri ve güler yüzlü kamu hizmeti sunduklarını anlatan İhsan Afşin, ?Geçen yıl hedeflediğimiz ve basınımıza da açıkladığımız şehir içerisindeki tüm işyerlerimizin vatandaşa layık, geniş, rahat, iklimlendirilmiş, gişe sayısı artırılmış en son teknolojiyle hizmet vermekteyiz. Sivas Caddesi, Düvenönü, Kayseripark, Bankalar Caddesi gibi şehrin işlek arterlerinde açmayı hedeflediğimiz işyerlerimiz de açılarak hizmete sunuldu. Nüfusa oranla Türkiye'de en yaygın PTTmatik'in olduğu şehirlerden birisiyiz.? dedi. 

    Kayseri?de PTT?nin önceki yıla göre bankacılık işlem adedinde önemli artış olduğunu belirten Afşin, ?Bu artışla Kayseri Başmüdürlüğü, PTT Başmüdürlükleri arasında 2013 yılı Mayıs itibariyle açık ara Türkiye birincisidir. Yapılan çalışmalar neticesinde PTT verileri açısından bir önceki yıla göre toplam bankacılık işlem sayısı sıralamasında diğer Başmüdürlüklerimiz arasında 24. sıradan 15. sıraya, işyeri başına bankacılık işlem sayısı açısından 66. sıradan 22. sıraya, nüfusa oranla bankacılık işlem sayısı açısından 78. sıradan 46. sıraya, posta kabulü açısından 19. sıradan 12. sıraya yükselmiştir.? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.