|   | 
  • SAÇU AİLESİ KAYIP ÇOCUKLARINI ARIYOR


    SAÇU AİLESİ KAYIP ÇOCUKLARINI ARIYOR
    Kayseri?de, 22 Haziran Cumartesi günü kaybolan çocuklarını arayan Saçu ailesi, oğullarından gelecek haberi bekliyor.

     Kayseri Melikgazi ilçesi Köşk Mahallesi İncir Konakları B blok hizmetlisi olan Ayhan Saçu, 16 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli çocuğunun kaybolduğunu ifade etti. 22 Haziran günü saat 14.00 itibariyle oğlu Emre?nin evden ayrılarak kayıplara karıştığını söyleyen Ayhan Saçu, çocuğunun bulunması için yetkililere seslendi. Ayhan Saçu, çocuğunun Cumartesi günü evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek "Görenler Allah rızası için yetkililere bildirsin. Oğlumun bir an önce eve dönmesini istiyorum? dedi.
    Anne Şerife Saçu da gözyaşlarına boğularak oğlunun bir an önce bulunmasını istedi.Zihinsel engelli oğlunun 3 gündür kaybolduğunu belirten anne Şerife Saçu, şöyle konuştu: ?Çocuğum 1.70 boylarında. Yüzde 50 zihinsel engeli bulunuyor. 75 kilolarında ve koyu kumraldır. Oğlumu görenler Allah rızası için yetkililere bildirsin. Oğlum bu kadar uzun süre ortadan kaybolmazdı. Oğlumun okuma, yazması var ama kendisini ifade edemez.? 
    Bu arada, üç gün önce evinden ayrılarak kayıplara karışan Emre?nin apartmandan çıkışı güvenlik kameralarına yansıdı. Babasının markete gitmesinin ardından apartmandan çıkan Emre, kayıplara karıştı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.