|   | 
  • Sadık Yakut: Arama Çalışmaları Devam Ediyor


    Sadık Yakut: Arama Çalışmaları Devam Ediyor
    TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Niğde'de yapılan saldırıya ilişkin açıklamasında, "Arama çalışmaları devam ediyor" dedi.

    Kayseri Tarım Fuarı'nın açılışında konuşan TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Niğde'de düzenlenen saldırı ile ilgili konuştu. Yakut, şunları söyledi:
    "Biraz önce buraya gelirken son anda öğrendik. Askerlerimize Allah?tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Olay bizim öğrendiğimiz kadarıyla tam netleşmedi. Son anda ayrılırken haber ajanslarından aldığımız bilgi var. Bir kamyonun öncelikle gasp edildiği ve onun araştırması sırasında bu olayın meydana geldiği söylendi. Ana kuzuları, ateş düştüğü yeri yakıyor. Şu anda arama çalışmaları devam ediyor. Peşlerindeler. İnşallah yakalanırlar, gerekli cezayı görürler."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.