|   | 
  • Sağlıklı Huzurlu Toplumun Temeli Mutlu Aile Ortamıdır.


    Sağlıklı Huzurlu Toplumun Temeli Mutlu Aile Ortamıdır.
    Bu hafta Enderun Fm de yayınlanan Dikey Çizgi Programıda konuğu Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu




    Bu hafta Enderun Fm de yayınlanan Dikey Çizgi Programıda konuğu Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu.Toplum ve ailenin konuşulduğu programda yılların eskitemediği ve eksiltemediği samimi sıcak ve doğal tavırlarıyla bilinen başkan hizmetindeki başarısının huzurlu bir yuva anlayışlı ve fedakar bir eşin büyük nimet olduğunu vurguladı.Bu konuda kendinin çok Şanslı olduğunu belirterek sevgili eşi Dr.Necmiye hanıma şükranlarını defalarca belirterek centilmenlik örneği gösterdi.Toplumun sağlıklı ve huzurlu olmasının temelinde mutlu huzurlu ailenin rolünün ne kadar önemli olduğunun bilinci ile yatırımlara hanımların çocukların faydalanacağı hizmetleri hep birinci sıraya koydukarını Bunun içinde
      sosyal tesislerin önemli olduğunu belirti.Büyükkılıç önceliğimiz bilinçli huzurlu mutlu sağlıklı nesiller için çalışmaktır dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.