|   | 
  • SAİ ERCİYESSPOR DAN FUTBOL RESİTALİ


    SAİ ERCİYESSPOR DAN FUTBOL RESİTALİ
    Temsilcimiz SAİ Erciyesspor mutlak galibeyet hedefiyle çıktığı Torku Konyaspor maçını zorlanmadan 3 - 0 gibi net bir skorla devirmeyi başardı .




    Temsilcimiz SAİ Erciyesspor mutlak galibeyet hedefiyle çıktığı Torku Konyaspor maçını zorlanmadan 3 - 0 gibi
    net bir skorla devirmeyi başardı.

    Henüz daha 3 . dakikada Drenthe'nin sağ kanattan yaptığı ortada Necati Ateş topu arkaya çevirmek isterken ;
    Selim Ay eliyle topa müdahale ediyor ve Fırat Aydınus penaltı noktasını gösteriyor.
    Topun başına geçen Necati Ateş kalenin ortasına yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Kaya Tarakçı hafifçe soluna gelen topu yatarak kontrol ederek penaltıyı kurtarmayı başarıyor.
    Dakikalar 19 u gösterdiğinde SAİ Erciyesspor aradığı gölü
     Boye ile buluyor. Necati Ateş'in sol kanattan yaptığı ortada Selim Ay topu uzaklaştırıyor. Ceza yayı sağ tarafında topu önünde bulan Cenk Ahmet Alkılıç gelişine şutunu çekiyor ancak top Jagos Vukovic'e çarptıktan sonra hafif yükseklik kazanıyor. Jagos Vukovic'ten seken topu önünde bulan John Boye sırtı kaleye dönük bir şekilde yatarak vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.
    Bu dakikadan sonra da ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 27. dakika da Royston Drenthe'nin golü ile farkı ikiye çıkarıyor. Orta alanın biraz ilerisinde rakibi Jagos Vukovic'ten topu kapan Royston Drenthe, Selim Ay'dan sıyrıldıktan sonra ceza yayı üzerinden sol ayağı ile şutunu çekiyor ve top sağ direğe de çarptıktan sonra ağlarla buluşuyor.
    SAİ Kayseri Erciyesspor, Björn Vleminckx'in penaltı golü ile 34 . dakikada farkı 3 e çıkarıyor ve artık iyice rahatlıyor.
    İlk yarıda bu skorla bitiyor.
    İkinci yarıda her iki tarafta golü kovalasada maçta skor değişmiyor ve SAİ Erciyesspor rahat bir galibiyet elde ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.