|   | 
  • SANAT HALI, 2013 ÜRÜNLERİNİ TANITTI


    SANAT HALI, 2013 ÜRÜNLERİNİ TANITTI
    (İHA) - Sanat Halı, Türkiye'de bölge bölge düzenlediği lansman toplantılarıyla, 2013 koleksiyonunu tanıtıyor.

     Sanat Halı Kayseri Bölge Bayisi Asil Halı'nın Hilton Oteli'nde düzenlediği lansman toplantısında, bayilere 2013 koleksiyonu tanıtılarak 2013 hedefleri anlatıldı. Toplantıda bilgi veren Sanat Halı Türkiye Satış Müdürü Cihat Kılınboz, firma olarak Türkiye'nin 7 bölgesinde lansman toplantıları düzenleyerek 2013 ürünlerini tanıttıklarını, İstanbul ve İzmir'de yapılan toplantılardan sonra şimdi de Kayseri'de toplantı gerçekleştirdiklerini bildirdi.
    Kılınboz, ''Bu lansmanlardaki, toplantılardaki esas amacımız, Sanat Halı olarak 2013 yılı koleksiyonumuzu bayilerimize tanıtmak, 2013 yılında diğer koleksiyonumuza eklenecek ürünlerimizi, kataloğumuzu anlatmak, bayilerimizle tanışmak ve işbirliğimizi güçlendirmektir'' dedi.
    Sanat Halı olarak sektörde 3 yıllık yeni bir firma olmalarına rağmen, Türkiye'de ilk 3'e girmek için çalışmalarını planladıklarını ve bu yönde yatırım yaptıklarını kaydeden Kılınboz, ''Hedefimiz, kaliteli halı üretmek, daha düzgün desenler ortaya koymak ve kaliteli hizmet yapmaktır. Şu anda henüz 3 yıllık bir firma olmamıza rağmen, Türkiye'de ilk 7-8 firma arasındayız. Biz şimdi Türkiye içindeki bayi ağımızı genişletmenin ve ilk 3'e girmenin çabasındayız. 2013 yılında bu hedefimize ulaşacağız'' ifadelerini kullandı.
    Türkiye'de bazı halı üreticisi firmaların, halılarının 'antibakteriyel' olduğunu vurgulayarak reklam yaptıklarını vurgulayan Kılınboz, ''Akrilik piyasasında yapılmış halıların tamamı antibakteriyeldir. Fakat dönem dönem bazı firmalar, bunu reklam amaçlı kullanmışlardır. Bizim firma olarak yapmış olduğumuz ürünlerimizin hepsi TSE belgelidir ve antibakteriyel olarak piyasaya sunulmaktadır. Bunu reklam konusu yapmıyoruz. Çünkü hiçbir firmanın böyle bir tescil belgesi bulunmamaktadır ve bazı firmalar, antibakteriyel olayını reklamda kullanmalarından dolayı yasal işlemle karşı karşıyalar'' diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.