|   | 
  • Şehidin acı haberi baba ocağına ulaştı


    Şehidin acı haberi baba ocağına ulaştı
    Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerden Jandarma Astsubay Şenel Ağıl'ın (35) acı haberi memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde baba ocağına ulaştı.

    Şırnak’ta üs bölgesine yemek götüren askerleri taşıyan araca, PKK’lı teröristlerce uzun namlulu silah ve roketatarlarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan 3 asker kaldırıldıkları hastanede şehit düştü. Şehitlerden evli ve 2 çocuk babası Jandarma Astsubay Şenel Ağıl'ın Tokat’ın Turhal ilçesi Fatih Mahallesi Torunoğlu Sokak'ta yaşayan annesi Sevim babası Mustafa Ağıl'a acı haberi Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve askeri yetkililer sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Tek katlı evde oturan Ağıl çiftinin evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı. 112 Acil Yardım ekipleri evin önünde hazır bekletilirken, belediye tarafından taziye çadırı kuruldu.

    Şehit Astsubay Şenel Ağıl'ın eşi Nermin Ağıl'ın ise acı haberi bayram ziyareti için gittiği memleketi Sinop'un Boyabat ilçesinde verildiği kaydedildi. Şehit Astsubay Şenel Ağıl'ın kardeşi, Şaban Ağıl'ın da Şırnak'ta Astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehidin cenazesi çarşamba günü öğle namazı sonrası Turhal'da düzenlenecek törenin ardından Kale mezarlığında toprağa verilecek.



    Etiketler şehit isim memeleket

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.