|   | 
  • SENAİ DEMİRCİ, KUTLU DOĞUM HAFTASI'NDA KAYSERİ PARK'TA


    SENAİ DEMİRCİ, KUTLU DOĞUM HAFTASI'NDA KAYSERİ PARK'TA
    Kayseri Park, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Nisan Salı günü saat 14.00?da, ünlü yazar, radyo ve televizyon programı yapımcısı ve sunucusu Dr. Senai Demirci?yi ağırlıyor

     Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Peygamberimiz Hazreti Muhammed?in (s.a.v.) doğum gününü de içine alan Kutlu Doğum Haftası (15-21 Nisan) nedeniyle özel bir etkinlik düzenledi.  Kayseri Park, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Nisan Salı günü saat 14.00?da, ünlü yazar, radyo ve televizyon programı yapımcısı ve sunucusu Dr. Senai Demirci?yi ağırlıyor.

     

    Kitaplarını imzalayacak

     

    Yazdığı kitaplar kadar TV ve radyo programları da büyük ilgi gören Dr. Senai Demirci'nin Kayseri Park?taki buluşmasının çok renkli geçmesi bekleniyor. Senai Demirci, hayranlarıyla bol bol sohbet ederek, kitap ve kartpostallarını imzalayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.