|   | 
  • SİVASSPOR DEPLASMANDA KAYIP


    SİVASSPOR DEPLASMANDA KAYIP
    Süper Lig Süleyman Seba Sezonu?nun 24. haftasındaki alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Çaykur Rizespor, konuk ettiği Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

     


    Süper Lig Süleyman Seba Sezonu?nun 24. haftasındaki alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Çaykur Rizespor, konuk ettiği Medicana Sivasspor'u Leonard Kweuke'nin golleriyle 2-1 mağlup etti. Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren goller 46 ve 50. dakikalarda Leonard Kweuke'den geldi. Konuk ekibin tek sayısı ise 52. dakikada Burhan Eşer'den geldi. 

    Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Giray Kaçar, Orhan Ovacıklı, Ousmane Viera, Ludovıc Sylvestre, Sercan Kaya (Dk. 90 Ümit Korkmaz), Ludovic Obraniak (Dk. 90+2 Godfrey Oboabona), Eren Albayrak, Deniz Kadah, Kıvanç Karakaş, Leonard Kweuke (Dk. 81 Kyle Lafferty)

    Medicana Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, Ziya Erdal, Ümit Kurt, İbrahim Öztürk, Burhan Eşer (Dk. 73 Batuhan Karadeniz), Hakan Arslan (Dk. 63 İbrahim Akın), Adem Koçak, Aatıf Chahechouhe, Mehdi Taouil, John Utaka

    SERGEN YALÇIN: ÇABUK DEMORALİZE OLUYORUZ

    Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın  yaptığı açıklamada, "Çok daha fazla dikkatli olmalıyız. Bazı oyuncular çok daha fazla ağırlık koymalı. Bazı oyuncular beklentilerimizin altında. Maalesef bu gerçek. Skoru çevirebilmek için çok çabaladık ama beceremedik. Rakiplerimizle sürekli deplasmana gidiyoruz. Çaykur Rizespor da önemli bir rakibimiz. Çok iyi oynadı. İşi erken de bitirebilirdi. Biz de risk aldık ve son dakikalarda pozisyon verdik. Bu maçı artık unutup önümüzdeki haftalara daha iyi hazırlanmalıyız." Dedi.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.