|   | 
  • Sivasspor deplasmandan 3 puanla döndü


    Sivasspor deplasmandan 3 puanla döndü
    Spor Toto Süper Ligin 26. haftasında Medicana Sivasspor deplasmanda Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti.

     
    Eskişehir deplasmanından çok kritik bir 3 puan çıkaran Sivasspor puanını 30'a yükseltti ve rahat bir nefes aldı. Maçın ilk yarısı Eskişehirspor'un 1-0 lık üstünlüğüyle noktalandı. İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Sivasspor maçtan 3-1 galip ayrıldı.

    Stad: Atatürk Stadyumu

    Hakemler: 
    Ali Palabıyık, Erdinç Sezertam, Serkan Çimen

    Eskişehirspor: 
    Boffin, Kamil Çörekçi, Mustafa Yumlu, Diego, Ergün Teber, Hürriyet Gücer, Toko (Dk. 74 Causic), Kaan Kanak (Dk. 63 Emre Güral), Lawal (Dk. 63 Sissoko), Sezer Öztürk, Mori

    M.Sivasspor: 
    Korcan Çelikay, İbrahim Öztürk, Kadir Bekmezci, Cicinho, Burhan Eşer (Dk. 90+1 Musa Yılmazer), Batuhan Karadeniz (Dk. 81 İbrahim Akın), Hakan Arslan (Dk. 46 Utaka), Ziya Erdal, Adem Koçak, Ümit Kurt, Chahechouhe

    Goller: Dk. 41 Sezer Öztürk (penaltıdan) (Eskişehirspor), Dk. 46 ve Dk. 76 Chahechouhe, Dk. 59 Utaka (Medicana Sivasspor)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.