|   | 
  • Sivasspor'u Okan Buruk'da kaldıramadı


    Sivasspor'u Okan Buruk'da kaldıramadı
    Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Sivasspor'u ağırladı. Müsabaka ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

     
    Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Sivasspor'u ağırladı. Müsabakayı 77. dakika da Cuenca'nın ayağından bulduğu golle Bursaspor 1-0 kazandı.

    Sivasspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, deplasmanda alınan 1-0'lık Bursaspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Buruk, "Çok zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Göreve geldikten 2 gün sonra böyle bir maça takımı hazırlamak oldukça zorluydu. İlk 9 haftalık periyotta takım sonuç alamamıştı. Bugün farklı sonuç bekliyorduk. Devre arasına kadar maksimum puan toplamak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarda istediğimizi alacağız" şeklinde konuştu.

    Özellikle ikinci yarıda Sivasspor'un etkisiz oyunu taraftarlarını üzdü. Sivasspor önümüzdeki hafta kendi sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.