|   | 
  • SOBADAB SIZAN GAZ ZEHİRLEDİ 1 ÖLÜ, 2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR


    SOBADAB SIZAN GAZ ZEHİRLEDİ 1 ÖLÜ, 2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR
    Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Arıtaş beldesinde Tercan ailesinin 4 ferdi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

     Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Arıtaş beldesinde Tercan ailesinin 4 ferdi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Aileden bir kişi hayatını kaybederken, iki kişinin durumu ise ciddiyetini koruyor.

    Zehirlenen baba Seyfi Tercan, anne Sevgi Tercan, kızları Büşra Hatice ile İremsu ambulanslarla Afşin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Büşra Hatice Tercan (13) Afşin Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Baba Seyfi Tercan ve kızı İremsu Tercan, durumlarının ağır olması sebebiyle Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bilinci açık olan anne Sevgi Tercan'ın ise tedavisi Afşin Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.